joi, 8 decembrie 2022

Pozitia ghiocelului

"Hajime Moriyasu, selecționerul Japoniei, a făcut o plecăciune în semn de respect în fața sectorului ocupat de fanii niponi la finalul meciului pierdut dramatic cu Croația la penalty-uri. (FOTO 1) Aceasta înseamnă onoare și respect pentru compatrioți, deși Japonia a făcut un turneu formidabil!
La noi, conducătorul suprem face plecăciuni în fața "bodyguarzilor" care ne căpușează economia și ne refuză identitatea europeană. (FOTO 2).

Știu! O să fiu făcut putinist!
Nu e așa, măi grupurilor de "onlyfans" - copii de securiști deghizați în "onlypatriots" doar de fiecare dată când e 1 Decembrie!
Nu pot să fiu prorus niciodată, după ce familia mea a îndurat zeci de ani în pușcariile comuniste genocidul stalinist. Dar nu pot să fiu de acord cu falșii patrioți abonați la resursele financiare ale "partenerilor" dornici de resurse care ne-au distrus acest Neam.
Români, voi chiar dormiți?

P.S. - Vreau să văd mâine gorniștii galbeni aflați la putere când României i se va refuza intrarea în Schengen. Sper că din onoare și respect pentru românii care i-au ales vor demisiona! Primul pe lista mea de demisionari este Klaus Iohannis! Ar urma Ciucă, Aurescu, Falcă etc etc. Adică toți cei care au plătit din bani publici reclame pe rețelele de socializare conform cărora "PNL a băgat România in Schengen!". În curând mă apuc de toți nemernicii care au distrus România! Să vă fie frică, trădatori de Neam și Țară! Deja am început să dezgrop arhiva ..." 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu