marți, 4 decembrie 2012

Dumunica sa-i ajutam pe Basescu si m-ARD-eiasii lui (PDL) sa plece pentru totdeauna



Au mai ramas 4 zile pana la verdictul final pe care-l vor da la alegerile parlamentare cei interesati de prezentul si viitorul lor.
Duminica 9 decembrie cei care vor austeritate, concedieri, taieri de pensii si salarii, TVA marit, spitale inchise si un stat controlat autoritar de Traian Basescu vor vota candidatii din partea ARD.
Cei care se opun total si fara compromisuri lui Traian Basescu si felului in care acesta a guvernat tara cu 6 guverne Boc si Ungureanu, vor trebui sa iasa la vot.
Toate sondajele dau castigator USL: conform CCSB - USL 62%, ARD 17%, PPDD 10 %; conform  CSCI - USL – 61 la sută, ARD – 19 la sută, PPDD – 12 la sută și UDMR – 5 la sută.
Duminica aceste rezultate vor deveni realitate doar dacă prezența la vot este de cel puțin 48%.
In 3 decembrie, primul ministru Victor Ponta a precizat: "Un mesaj special vreau să-l transmit către acei militari, e vorba de un număr de aproximativ 7.000, din Ministerul Apărării şi încă câteva mii din Ministerul de Interne care au avut de pierdut la momentul recalculării pensiilor. În bugetul pe 2013 şi în mod eşalonat trebuie să îndreptăm şi acest lucru. Cu atât mai mult şi pentru cei 10% -12% avem obligaţia şi în bugetul pe 2013 avem intenţia clară de a-i aduce şi pe ei la nivelul la care ceilalţi colegi în mod meritat au ajuns".
Având în vedere parteneriatul semnat cu forțele politice care compun USL, pentru a-i putea responsabiliza trebuie mai intai sa-i sustinem candidatii din Iasi.
Aceștia sunt:
- deputati: colegiul 8 - EMACU GHEORGHE, colegiul 9 - NICHITA CRISTINA, colegiul 10 - IACOBAN SORIN, colegiul 11 - CRACIUNESCU GRIGORE, colegiul 12 - DOBOS ANTON
- senatori: colegiul 4 - POPA  MIHAELA, colegiul 5 - BURLEA MARIAN.

Secara  Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu