sâmbătă, 22 decembrie 2012

Diminuarea pensiilor militare, cea mai mare eroare“Diminuarea pensiilor militare, cea mai mare eroare; cred că vom rezolva problema în 2013” (Mariana Campeanu)

Noi doar ne intrebam : ministrul Bugetului stie ?   

Instalata in functia de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice, doamna  Mariana Câmpeanu a spus că schimbarea modului de calcul pentru pensiile militare şi diminuarea acestora a fost "cea mai mare eroare", precizând că speră să repare acest lucru în 2013.
Întrebată în cadrul audierii sale în sedinta comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului Romaniei dacă va reveni asupra deciziei privind recalcularea pensiilor din sistemul militar, a spus că speră să facă acest lucru anul viitor (2013.n.n.).

"Am considerat că a fost cea mai mare eroare şi această eroare a fost legată de introducerea sistemului militar de pensii în cel public şi de modul în care s-a făcut acest lucru, cu schimbarea modului de calcul pe parcurs. Această măsură a creat deficit sistemului de pensii şi nemulţumiri cadrelor militare", a afirmat Mariana Câmpeanu.

“Sunt adepta principiului : un drept câştigat trebuie să rămână"a precizat doamna ministru.

"La ora actuală, această problemă trebuie să fie rezolvată. Cred că o vom face în 2013" a incheiat  doamna Câmpeanu.

Noi credem ,nu cercetam, dar ne intrebam :ministrul Bugetului stie ? da` cel al Finantelor? 

Dan Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu