vineri, 25 ianuarie 2013

AZI 25 ianuarie,puteti pune intrebari primului ministru Victor Ponta

Premierul Victor Ponta va discuta online cu cititorii HotNews.ro vineri, de la ora 13:00, despre temele politice, economice si sociale la zi.Intrati pe www.hotnews.ro/stiri-politic-14073240-premierul-victor-ponta-discuta-online-cititorii-hotnews-vineri-ora-13-00.htm
Puteti pun intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.Se accepta doar o intrebare.Nu se aproba comentariile care nu contin intrebari, nu se refera la temele anuntate sau constau in atacuri la persoana.In cazul comentariilor care contin mai multe intrebari, se va aproba doar prima intrebare. 
Succes.Baiat de treaba fiind,sper sa va si bage in seama. 
Mai multe pe http://www.hotnews.ro/

Dan Moraru

7 comentarii:

  1. Domnule prim ministru, am fost ofiter in M.Ap.N. , printr-o succesiune de evenimente am fost nevoit (indirect sa trec in rezerva - fiind pe o functie, se reducea aceasta, iar in situatia in care gradul era egal cu functia ce se reducea si pe baza Ghidului carierei militare, nu se putea ramane pe o functie mai mica decat gradul si trebuiai sa pleci), am fost pensionat in baza Legii nr.164 / 2001 - lege, lege a statului roman, in 2010 a inceput sarabanda recalcularii pensiei in functie de contributie (contributie la BASS - mentionez ca pensiile militari erau platite din bugetul de stat, iar pana in 2010 nu se prevedea pentru acestia contributii de sigurari sociale pentru pensii). Pensia mi-a fost redusa iar in 2012 am contestat, la Casa sectoriala de pensie a M.Ap.N., noua decizie de pensie prin care mi se reducea pensia, neprimind raspuns in termenul legal, m-am adresat justitiei, raspuns la contestatie nu am primit nici pana in ziua de azi, iar in justitie actiunea este blocata din lipsa de raspuns la contestatie. Intrebarea (avand in vedere ca atat timp cat am fost militar am respectat cu strictete atat legile cat si regulamentele militare) mea este: Exista posibilitatea ca legile statului roman sa fie respectate atat de cetateni cat si de institutii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnupe Ponta, va intreb , poate si altii au avut aceasta idede dar nu au indraznit poate, cum vedeti dumneavoastra situatia in care v-ati pus lucrand alaturi de Gabiel Oprea, cel care, in mandatul trecut a fost artizanul taierii pensiilor militare, cel care si-a creat conditii de a fi avansat in grad, de la ptutonoer la general cu cate patru stele , cel care a fost trecut in rezerva pentru frauda, cel care a refuzat, ascunzandu-se ca un talhar , ssa dea ochhi cu miloitarii dinb garnizoana Iasi anul trecut, 2012, in luna ianiarie, cel care a avansat la grade nemeritate sute de indivizi, barbati si femei, asadar, cum convietuiti alaturi de un asemenea individ fara scrupule,ca si dansul mai sunt gen. Badalan, Mircovici si altii, ar fi interesant raspunsul pe care il veti da, daca il veti da, bineanteles - sun lt. col.( rez. ) Dan BOTEZ din Iasi .

    RăspundețiȘtergere
  3. DOMNULE PRIM MINISTRU,CU RESPECT, AS DORI SA AFLU CAND SE FACE CONCRET REVENIREA LA PENSIILE MILITARE DIN DEC 2010?VA FI INLATURATA SI ACEASTA NEDREPTATE CARE NI S-A FACUT?

    RăspundețiȘtergere
  4. In legatura cu pensiile militare ,primul ministru a spus:

    „Prin recalcularea pensiilor militare, 90% din pensionarii militari au avut de castigat. Pentru cei circa 15.000 care au de pierdut am discutat si discutam in continuare o solutie care sa nu ii afecteze pe ei 90%.”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca a spus asta, netinand cont ca s-au facut magarii cu acte false si alte matrapazlacuri de s-a ajuns la niste diferente uluitoate intre militari, categorii si varste, atunsi sa-i zicem primului ministru una romamaneasca, sa-l f... .caci asta merita in final.Ce sa ne mai amagim cu declaratii, raspunsuri si altele, procese din care castiga avocati ce sunt niste nulitati, vezi inganfata de la Iasi , nu le mai pasa, cum nu le-a pasat niciodata .Iar asa reactii nu am mai vazut, probabil ....

      Ștergere
  5. Unde sunt postate raspunsurile somitatii politice ? caci are destule intrebari la care as dori sa citesc ceea ce replica dumnealui .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. www.hotnews.ro/stiri-politic-14073240-premierul-victor-ponta-discuta-online-cititorii-hotnews-vineri-ora-13-00.htm

      Ștergere