vineri, 28 decembrie 2012

In anul 2013 nu vor mai fi masuri de austeritate ! Promite V.Ponta


Victor Ponta a declarat aseara la România TV că  angajaţiilor din sectorul bugetar nu li se vor mai taia pensiile si salariile.
"Nu vor mai fi măsuri de austeritate, pentru că nu cred că mai avem nevoie de austeritate, ci de disciplină a multor zone în care exista foarte multă risipă. Nu tăiem niciun fel de salariu, de pensie, nici vorbă de aşa ceva, doar că este normal după nişte alegeri să existe nişte aşteptări de creşteri care să depăşească aşteptările şi posibilităţile reale. "
 Mai multe pe http://www.rtv.net/live

Dan Moraru


Un comentariu:

  1. Dan BOTEZ , Iasi - Eu sunt convins ca se va urni ceva si in tara asta,occidentul s-a mai saturat de animalul de Basescu su a lui ceata de fomisti, cat despre rusii nostri vecini de milenii , nici ei nu doresc miscari la granita cu ei ( considerand si Basarabia tot o regiune rusa, caci independenti nu sunt ). Am de asemeni incredere in noul ministru, Dl. Dusa, care, dupa infatisare, banuiesc ca este hotarat sa faca mai mult decat amabilul si galatul Dobritoiu. Cat depre tovarasul Basescu, i s-a taiat roice sprijin jegos din partea occidentalilor, caci uite, se asteapta sosirea cohortei de jidani ce au cumparat proprietati in Romania, au si cetatenie acordata pe filiera rusa ( prin Basarabia ), si ei trebuie sa traiasca in paceaici, ca sa poata trage profit- sa speram ca nu vin si cu beduinii si palestinienii care le fac vitata amara , lasa ca aici vor gasi pe tigani, rudele de sange ale dusmanilor lor.

    RăspundețiȘtergere