luni, 10 decembrie 2012

A DOUA ZI DUPA

Felicitari USL ! Ati ajuns la aceasta zdrobitoare majoritate si datorita sprijinului nostru  si de aceea ,chiar de a doua zi dupa, va reamintim ca ati facut promisiuni militarilor rezervisti si intregii natiuni.  

Vom avea grija sa va amintim si voua mereu,zilnic ,asa cum am facut-o si pana acuma cu defunctul PDL ,ca solicitam :

1. introducerea in Parlament a Proiectului Legii pensiilor militare de stat, care sa ne redea statutul de militari in rezerva si soldele de rezervisti in locul ajutoarelor sociale;
2. abrogarea Legilor 119 si 263/2010;
3. solicitam dreptate pentru cei ramasi fara soldele lor legitime si revenirea, ca baza de discutie, la fostele lor pensii militare din decembrie 2010;
4. solicitam OUG prin care sa se recunoasca asa ziselor ajutoare sau pensii militare, calitatea de solda de rezervist;
5.solicitam OUG prin care sa se redea tuturor pensionarilor dreptul la munca prin abrogarea cap. IV din Legea 329/2009.

O lectie invatata ? Oare ? 
Au fost si au trecut (cazut) guverne ( Boc, Ungureanu).S-au facut praf si pulbere "marii" pitici ai politicii romanesti ! 

Dar atentie USL!
In scrumul sperantelor PDL-ului spulberate de votul nestiutilor anonimi rabadatori ,ramane si mocneste ,cu gandul la flacara,jarul promisiunilor neonorate inca ! 
Ati vazut,impotriva noastra nu mai poate lupta cu succes nimeni ,in afara timpului !

Dan Moraru

2 comentarii:

  1. DAN din Iasi - Ma bucur de succesul repurtat de uniune, dar ramane o unica intrebare, care este si esentiala , cel putin pentru mine : cum ramane cu Oprea Gabriel, el va fi noul ministru al apararii ? mamut din Romania ; de ce nu -l judeca nimeni pentru ceea ce a facut, cum se complac unii oameni onesti si de buna credinta cu imaginea gretoasa a acestui farseur ? sa nu uitam ceea ce a facut anul trecut si in acest an; cum ramane cu procesele amanate la infinit ? cum ramane cu promisiunile desarte facute, sperante sunt doar in discursuri, in realitate, NIMIC, sunt totusi increzator in natura, poate mai moare natural vreun asemenea neavenit pentru a rasufla usurati . Srbatori fericite si LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  2. D-le Antonescu,
    Avem datoria sa asteptam un rezultat concret al actiunilor noastre.Inclusiv a stampilei puse pe USL.Avem obligatia sa credem intr-o solutie politica definitiva (pentru ca de la justitie mi-am luat gandul).De ce datorie ? De ce obligatie ? Datorie fata de noi,cei aflati de 3 ani in prima linie si obligatia fata de colegii nostri,ramasi rabdatori in fata televizorului in asteptarea oricarei sume aduse de postas,multumind mai pe fata ,mai pe ascuns celui care in conceptia lor,le-a marit pensiile,generalului de carton Oprea. Cat timp vom mai astepta? Cred ca nu prea mult.Pentru ca in scurt timp ne vom lamuri si cu aliatii ? de azi.Vom avea grija sa le amintim si lor ,asa cum am facut-o si pana acuma cu defunctul PDL,ca trebuie sa se tina de cuvant.Daca nu..o luam de la capat.Cat despre varianta dvs. cu noul ministru al apararii,ar fi o monumentala si de neadmis prostie politica.

    RăspundețiȘtergere