luni, 12 noiembrie 2012

DE CE NU-L MAI POT INTELEGE PE DOMNUL MINISTRU DOBRITOIU ?!

(un comentariu la niste explicatii inexplicabile )
Personajul mai sus mentionat,ramas interesant doar ca purtator temporar al  functiei de ministru al apararii nationale si pe viata al gradului de general,incetosat ,desi voia sa para luminat,vizibil incurcat in absenta uneltelor  de exprimare si a argumentelor logice,pierdut intr-o interminabila si aiuritoare explicatie ,nu mai poate fi inteles pentru ca nu mai stie ce spune,desi pare ca stie foarte bine ce vrea, la urma urmei:  sa ne zapaceasca.

Ca aparitie personala a fost doar de plans, ca reprezentant al spetei politice din care face parte, penibil,intolerabil de penibil.

Zicerile domniei sale ?
Un monument de incoerenta, o groasa batere de apa in piua, vorbe in gol, fara logica, in pur automatism ,cu toate ca intentia vorbitorului  zapaceste-i daca nu-i poti lamuri – e clara de tot, pentru oricine.

Interesat doar de cat de liber si de bine vorbeste si nicidecum de logica, ministrul nostru ,pe care-l credeam mai altfel, s-a oprit dupa 3 minute cand i s-au terminat cuvintele.

Si n-a spus nimic.

Si cand s-a oprit mi-am adus aminte  ca   este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti (.....) pe dinafara , decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!”.

Dan Moraru 

Un comentariu:

  1. http://promotia1970.wordpress.com/2012/11/14/vesti-triste-pentru-promotia-1970-ofiteri-de-infanterie-sibiu/

    RăspundețiȘtergere