marți, 20 noiembrie 2012

BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL

BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL

Bietul Băsescu s-a agitat infantil şi şi-a autotras un şut în fund.
A ţinut o conferinţă de presă la 12:35, în condiţiile în care premierul Ponta annţase că, la ora 13, va supune votului Parlamentului mandatul cu care Băsescu urmează să reprezinte România – reuniune pe care – ce nenorocire! – PD-L a anunţat că o boicotează.
Penibilul de la Cotroceni s-a băgat din nou în seamă minute în şir, înşirând cuvinte goale, ca avocat al preşedintelui Consiliului European în detrimentul României. Şi a mai tras două perle infantile, anume că are potenţial mai mare ca Ponta şi că e “o insinuare ticăloasă” că ar avea datorii de plătit la Bruxelles, pentru că nu el a fost susţinut, ci “statul de drept” – vechea placă repetată mecanic, că adică statul e el. De drept mafiot, cum ar veni, de naş din sufletul unor magistraţi. N-a ratat nici ocazia de a ataca, din nou, naţionalismul, contrapunându-l stupid europenismului: asta, dacă mai era nevoie de vreo dovadă că singurele cărţi care i-au trecut prin mână au fost cărţile de joc.
A reluat şi placa referitoare la calitatea de senator a lui Mircea Diaconu, şi imunitatea ministerială a deputaţilor Dobre şi Borbely.
S-a înecat de furie, din nou, atacând Guvernul, ca o moară stricată. E atât de jalnic încât doar ungurenii, nemţenii şi lăbăroii îl egalează.
Şi a luat-o în plin chiar de la pedelistul Trăşculescu, care l-a eclipsat prin anunţul demisiei din funcţia de deputat, moment în care televiziunile au întrerupt – destul de repede – transmisia de la Cotroceni şi au reluat-o doar la întrebări, episod în care impostorul s-a dat în spectacol ca o ţaţă. E luat rău pe arătură.
Şi ce te faci, că transmisia de la Cotroceni a fost întreruptă din nou, în favoarea discursului premierului Ponta din Parlament! Şi pe ecranele televiziunilor au apărut Ponta vorbind şi Băsescu pe mute.
Aşa e când faci lucru manual.
De ce nu şi un pic de ieşit la popor, ceva? Ca să audă direct cum îl gratulează “românii”. Nu doar din înregistrările serviciilor, curat constituţionale.
P.S. Îi spune cineva că nu se pronunţă Rompui? 
Preluat de la :
 http://roxanaiordache.wordpress.com/2012/11/20/basescu-tot-mai-infantil-si-mai-penibil/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu