marți, 9 octombrie 2012

La unii!? mai vin niste bani !


Urmare a verificarii modului de stabilire si plata a drepturilor de pensie , unii pensionari M.Ap.N. (care au , ulterior deciziei de revizuire,  alte decizii prin care  le creste pensia ) primesc prin mandat postal de la U.M.02505 Bucuresti (Casa de Pensii M.Ap.N) ,diferentele dintre cuantumul pensiei stabilite prin decizia din  ianuarie  2011 (diminuata) si cuantumul pensiei crescute, stabilita prin  ultima decizie .
La aceste sume, care se calculeaza retroactiv din  ianuarie 2011, se adauga diferentele scutite a fi retinute de la pensionar, conform L 112/2012 si daca este cazul, diferentele rezultate din adaugarea stagiilor de cotizare conform Legii 263/2010 , cuvenite anilor lucrati dupa pensionare.
Buletinul de calcul contine detalierea sumelor pentru lunile dintre prima decizie de revizuire si luna in care a inceput plata pensiei după decizia ulterioara.  
Despre cei apartinand altor structuri nu se  stie ,daca si cand.

Cam asa arata:
Buletin de calcul nr… din 18.09.2012 privind sumele ce urmeaza a fi primite de către grad/ nume                                                                                           Dosar nr……
Luna
L164 (P1)
L119 (P2)
Stg
(P3)
L119+stagii(P4=P2+P3)
Pensii platite (P5)
Pens pl+stagii(P6=P5+P6)
Diferente platite(P7)
Stagii(*P8=P6+P5)

brut
impoz
cass
net
brut
impoz
cass
net

brut
impoz
cass
net
brut
impoz
cass
net
brut
impoz
cass
net
brut
impoz
cass
net
brut
impoz
cass
net

ANUL 2011

ian





























feb





























Anul 2012
ian





























2 comentarii:

  1. Operativ ca intotdeauna! Multumesc pentru raspuns! Am recomandat si eu pe blog acest articol! Am transmis si colegului, col.(retr) Bursuc Constantin care in aceste zile trece printr-o grea oparatie pe cord deschis la Sp.Parhon! Cu deosebit respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate si noroc colegului nostru.Daca da Domnul (nu Dobritoiu )poate i se va lua de pe inima greu incercata,partea ce se datoreaza stresului din ultimii 3 ani.
    Cu stima si la buna vedere

    RăspundețiȘtergere