duminică, 30 septembrie 2012

O zi din viata unui politist


Ca politist marea smecherie e sa fii la circulatie. Aici, la sectie, ai de-a face doar cu gainarii, si nu iese spaga. Dar daca nu mi-a placut cartea…
9:00        O ard pe la sectie asteptand sa pice vreo infractiune, cat de mica. Ma plictisesc grozav. Imi face fata de la relatii cu publicul o cafea. Oricum nu are cu cine sa intretina relatii la ora asta.
9:40        Vine o isterica care taraie un biet amarat ud leoarca de-o aripa, urland ca a vrut sa-i sparga masina. Pirpiriul se apara, zice ca doar a vrut sa mangaie pisica care se ascunsese sub masina si atunci s-a pornit alarma. Se plange ca femeia i-a dat cu apa fiarta in cap.
10:45        I-am lasat intr-o camera si cuget… Ma intorc si-i zic femeii ca daca nu se potoleste o arestez pentru tentative de omor prin oparire. Amaratului ii recomand sa-si cumpere o pisica proprie pe care poate sa o mangaie cat vrea. 

Citeste articolul integral in sursa.

3 comentarii:

  1. O data cu schimbul de generatie ,ma asteptam la alte fete ,alte comportamente potrivit altor standarde,s.a.m.d.Din nefericire,vechile obiceiuri au fost preluate si perfectionate,aduse la "nivel european".

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam rautacios articolul! Nu stiu cum este la Iasi, insa aici la Hârlau, au viata grea din cauza tiganilor! Nu este zi ca politistii sa nu incaseze cate una de la tigani, iar de la pirande ce sa mai spun! Cat despre mica ciupeala, mai pica cate ceva,nu le plang de mila! Ar fi interesant ce spun fostii politisti membrii ai SCMD filiala Iasi despre acest articol! Poate scrieti ceva despre portul uniformei de catre cadrele militare in rezerva si retragere din M.Ap.N. Pentru cei din M.I. ordinul este foarte clar si explicit! Multumesc! Multa sanatate! Salutari la colegii din Iasi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai multi colegi mi-au telefonat sa ma intrebe daca cunosc ceva despre mandatele postale cu diferite sume de bani primite de la Casa Sectoriala de Pensii a M.Ap.N.! Va rog daca aveti ceva informatii, publicati pe blog sa dau si eu mai departe la colegi. Am trimis un e-mail la casa Sectoriala de Pensii a M.Ap.N. insa nu am primit nici o informatie! Va multumesc in numele colegilor nostrii!

    RăspundețiȘtergere